HybridpixeLs
HybridpixeLs
By: Ahmad Arshad Farid Nasir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 26-Nov-2007 03:58 Email | Share | | Bookmark
Eddi & Ieja

 
 
 
View all 31 photos...



Bridal : Eddi & Ieja
Location : Bangi, Selangor
Date : 16th November 2007

congrats to my classmate, ieja and her fiance, eddi
makan memang best, siap ada official cendoler lg, hehee
neway, thanks 2 both of u
thanks jgak kat kemal, yg sudi menemani
majlis bermula dengan kedatangan rombongan pihak lelaki dan diakhiri dengan jamuan kek anak saudara ieja, nurin x salah (majlis hari jadi agaknya)...
overall best n good luck
semoga kita berjumpa lagi di lain hari


Monday, 12-Nov-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
Radi.Iefa

 
 
 
View all 8 photos...



Bridal : Radi & Iefa
Location : Selayang, Kuala Lumpur
Date : 8th November 2007

congrats to my cousin, radi and his wife iefa
shoot dalam masjid, hendaklah kita beradap
neway, thanks 2 both of u
thanks jgak kat asinqs (sepupu aku jugak), yg official photg dia
walaupun x dapat menghadirkn diri pd majlis persandingan
radi, asin sponsor tu...untung ko ada cousin photg cam aku n dia
asin, nanti kita shoot bersama eh...nantikan speedlight n batt baru. hehee
overall best n good luck
semoga kita berjumpa lagi di lain hari


Friday, 7-Sep-2007 15:00 Email | Share | | Bookmark
Hadi & Nadia

 
 
 
View all 30 photos...



Bridal : Hadi & Nadia
Location : Cameron Highlands, Pahang
Date : 7th July 2007

btw, congrats to hadi and nadia
pengantin ceria-ceria dan happy go lucky
thanks both of u
also a big thanks to big bro Din Pawaka from Art-Creative
tanpanya, x dapat pegi cameron ni
dia juga banyak memberi tunjuk ajar & nasihat
semoga kita berjumpa lagi di lain hari


Thursday, 19-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rafizal & Ismahani

Rafizal & Ismahani 01
Rafizal & Ismahani 02
Rafizal & Ismahani 03
View all 15 photos...


Bridal : Rafizal & Ismahani
Location : Raub, Pahang
Date : 2 & 3rd June 2007

for those who r waiting, so sorry lambat upload
btw, congrats to both of u bro rafizal n kak ismahani
pengantin best, cool & ramah, begitu juga keluarga & saudara-mara pengantin
thanks to u all
tak lupa juga kpd keluarga pengantin rafizal yg banyak membantu
semoga kita berjumpa lagi di lain hari


Monday, 25-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Izany & Norhasliza (The Beginning)

Izany & Norhasliza 01
Izany & Norhasliza 02
Izany & Norhasliza 03
View all 10 photos...


Bridal : Izany & Norhasliza
Location : Segambut, Selangor
Date : 26 & 27th May 2007

I'm a new freelance photographer
for those who were interested in my SNAPS, contact me
either via phone, e-mail or YM
let me know your confirmed date and location
thank you


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net